"Minden sikeres vállalkozónak három emberre van szüksége: egy vállalkozóra, egy üzletemberre és egy gazdag emberre" /Peter McArtur/
Érdekeltségek: Gátlpítő Kft.
Szolgáltatások » Mély- és magasépítés

Tevékenységi körünk az elmúlt időszakban az ivóvízhálózati munkák csökkenése folytán gázvezeték hálózatok, felszíni vízrendezés, szennyvízcsatorna-hálózatok építése és magasépítési munkák irányába tolódott át. Mivel az elmúlt évek során a megtermelt eredmény fejlesztésekre fordítódott, így biztosított a társaságunknál a legnagyobb igényeket kielégítő technikai színvonal.

 
Volvo tehergépkocsik
Renault nyerges vontató

Megtestesítik ezt a világ élvonalának számító JCB és Komatsu földmunkagépek, a Mercedes, Volvo és Renault tehergépkocsik, a Grundomat talajfúrók, Stihl csigásfúrók, Honda szivattyúk és aggregátorok, Rotthenberger hegesztőgépek, Atlasz Copco kompresszorok, Wacker tömörítő eszközök.

Komatsu WB97S homlokrakodó-árokásó
Komatsu PW200 forgókotró verőfejjel

Társaságunk rendelkezik hulladékkezelési és szállítási engedéllyel (bontási hulladék), és a feldolgozáshoz szükséges mobil technológiával is, amellyel a helyszínen történik az ártalmatlanítás. Ez a rendszer, valamint a korszerű berendezések teszik lehetővé, hogy a bontás során keletkezett építőipari törmelék újrahasznosítható ipari termékké alakítva utak építőanyagául szolgálhasson.

Aszfalt újrahasznosító berendezés
Rubble Master törő berendezés