"Minden sikeres vállalkozónak három emberre van szüksége: egy vállalkozóra, egy üzletemberre és egy gazdag emberre" /Peter McArtur/
Érdekeltségek: Gátlpítő Kft.
Szolgáltatások » Építőanyag kereskedelem
A 2007. évi fejlesztések közül kiemelkedik a kereskedelmi tevékenység jelentős bővítése egy székhelyünkön működő építőanyag kereskedés megnyitásával, amellyel a lakosság felé való megjelenésünk is nagyobb hangsúlyt kap.
DIAMIT Építőanyag Centrum
3744 Múcsony, Szeles akna 1.
Tel/Fax: (48) 512-503
E-mail: kereskedelem@diamit.hu
 

Kérje árajánlatunkat!

Keressen minket a

kereskedelem@diamit.hu címen.

Partnereink:

KERESKEDŐINK

Juhász Tibor 70/378-4556 - ömlesztett áru, tetőfedő anyagok, betontermékek, térkövek

Kiss Attila 70/378-4542 - szigetelő és burkolóanyagok, épületgépészet, vakolóanyagok

A személyi feltételek a társaságot alkalmassá teszik az egyre növekvő feladatok ellátására is, hiszen az érdemi munkát végzők valamennyien jól képzett nagy gyakorlattal rendelkező technikusok illetve mérnökök.

Emellett nem titok, hogy a II. Nemzeti Fejlesztési Terv keretében a térségben megvalósuló beruházásoknál szeretnének szerephez jutni kivitelezőként.

A társaság jövőszemlélete, hogy az eddig kialakított, megteremtett technikai, pénzügyi feltételek, szakembergárda továbbfejlesztésével, a minőségi követelmények fokozásával a megrendelői igények minél szélesebb körű kielégítésével, megbízható, kiszámítható üzletpolitikával álljon eddigi és leendő megrendelői rendelkezésére.